Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2012 Ocak MTV Ödemeleri Kredi Kartı Kampanyaları

eneserol

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Kas 2010
Mesajlar
2,980
Yaş
42
Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2012 yılının ilk Mtv'si ocak ayında her yıl olduğu gibi zamlı bi şekilde ödeniyor bu ödemeleri bütçemizi kasmaması için bankaların kredi kartı ödemelerinde yaptıkları kampanyalar var ben bir kaçını yazıyorum

TEB BONUS

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde TEB Bonus'a Özel 4 Taksit fırsatı!

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde TEB Bonus Card'a özel 4 taksit fırsatı!

Kampanya Detayları:

01 Ocak - 31 Ocak 2012 tarihleri arasında TEB BonusCard ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr'den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine 4 taksit fırsatı sunulacaktır.
Business Card'lar kampanyaya dahildir.



GARANTİ BONUS

Motorlu Taşıtlar Vergisinde Bonusa 5 Taksit!


Kampanya detayları:

1 Ocak - 1 Şubat 2012 tarihleri arasında Bonus ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr' den ve Garanti İnternet Şubesi garanti.com.tr’den yapılan tüm Motorlu Taşıtlar ödemelerine 5 taksit fırsatı sunulacaktır.

Motorlu Taşıt Vergisini Bonus ile ödeyen müşteriler Goldmaster https://kampanya.goldmaster.com.tr adresini ziyaret ederek taşınabilir DVD Playerlarda 0 indirim hakkına sahip olacaklardır.

www.gib.gov.tr' den ödeme yapan kartların bankamızda tanımlı cep telefon numaralarına SMS ile 9 haneli özel bir şifre gönderilecektir. Bu şifre ile kampanya.goldmaster.com.tr sayfasından Goldmaster taşınabilir DVD playerı 0 indirimli alabilecekler.
(Farklı bir cep telelefonu numarası kullanılması nedeniyle SMS alamayan müşterilerimiz Çağrı Merkezinden destek almak istediklerinde 999999999 sabit kodunu paylaşacağız.Bu kod ile gmnavigasyon.com sitesinden indirimli alışveriş yapabileceklerdir.)
Kampanyadan Garanti Bonuslar, Money Visa, Flexi ve Shop&Miles MasterCard, Bonus Business, Shop&Miles Business, ING Bonus, Şeker Bonus, Filo Card ve Corporate Card sahipleri faydalanabilir.

Flexi Card sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeler için işlemden önce, EVET MTV yazıp kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 3340 a SMS göndermeleri gerekmektedir

American Express Card’lar, Bonus American Express, Bonus Platinum American Express, Shop&Miles American Express, Deniz Bonus, TEB Bonus, ve TKF Bonus’lar kampanyaya dahil değildir. .


AKBANK AXESS & WINGS

Axess ve Wings'le Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenize 6 Taksit ayrıcalığı

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemenizi www.gib.gov.tr adresinden Axess veya Wings'le yaparak 6 taksit ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.


Kampanya detayları ;

Kampanya 01 - 31 Ocak 2012 tarih aralığında geçerlidir.
www.gib.gov.tr adresinden yapılan kredi kartı ödemeleri tek çekim olarak gerçekleşecek olup, kredi kartına 6 taksit olarak yansıyacaktır.
Taksitli işlemlere vade farkı yansıtılmayacaktır.
Gecikmeye girmiş MTV ödemeleri içinde 6 taksit kampanyası geçerli olacaktır.


HSBC ADVANTAGE

Kampanyadan 1 Ocak - 4 Şubat 2012 tarihleri arasında HSBC kredi kartlarıyla www.gib.gov.tr'den ödeme yapanlar yararlanabilir. Taksitler 400 TL ve üzeri ödemelere 6, altına ise 4 olarak yansıyacaktır. Kampanya boyunca tek ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır. Speedy'nin aracın 50 noktasında ücretsiz check up, 4 lastik balans ve işçilik hizmetinde P indirim kampanyası 30 Haziran 2012'ye kadar, www.gib.gov.tr'den alınacak dekont çıktısının Speedy yetkilisine gösterilmesi halinde geçerli olacaktır. Speedy servis listesine www.speedy.com.tr'den ulaşılabilir. Kredi kartıyla yapılan motorlu taşıt vergisi ödemelerinde Advantage Nakitpuan kazanımı ve kullanımı geçerli olmayacaktır.


İŞ BANKASI MAXSİMUM

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 31 Ocak 2012 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak.
İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.
Üstelik, Goodyear'ın tescilli markası Premio servislerinde ücretsiz güvenlik kontrol hizmeti ve 60 TL yerine 19 TL'ye rot ayarı hizmetinden yararlanabilecek.


YAPI KREDİ WORDCARD

1-31 Ocak 2012 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden yapılacak olan 100 TL ve üzeri motorlu taşıtlar vergi ödemelerine 5 taksit ile geri ödeme imkanı sunulacaktır. 5 taksit istemeyen müşterilerin 444 0 444 numaralı çağrı merkezini arayarak peşin işlem yapmak istemediklerini bildirmeleri gerekmektedir. Bosch Car Service'ten Wordcard sahiplerine özel 85 TL değerindeki ücretsiz check up imkanından yararlanmak için www.gib.gov.tr adresinden Wordcard ile yapılan vergi ödemesine ait dekontun ilgili Bosch Car Service bayisine teslim etmesi gerekmektedir. Size en yakın Bosch Car Service bayisini öğrenmek için www.boschservice.com.tr sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir. Check-up sonrasında yapılacak olan işlemler için Word'e özel 0'luk işçilik indirimi ve +4 taksit veya 2 ay erteleme imkanı bulunmaktadır. Bu imkan 29 Şubat 2012 tarihine kadar geçerlidir.


CARDFİNANS

01 - 31 Ocak 2012 Tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile www.gib.gov.tr, İnternet Şubesi ve Finansbank şubelerinden yapılacak olan tüm Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinize 5 Taksit ve Speedy'den antifirizli cam suyu hediye. Üstelik tüm işçilik bedellerinde P İndirim.

1 Ocak – 31 Ocak 2012 tarihleri arasında www.gib.gov.tr, İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden Finansbank kredi kartlarıyla yapılacak tek çekim Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 5 taksit fırsatı sunulacaktır. Belirtilen kanallardan bu dönem içinde yapılan işlemlerde tek çekim ödeme opsiyonu bulunmamaktadır.
İnternet Şubesi, tüm Finansbank Şubeleri ve 444 0 900 Finansbank Çağrı Merkezi üzerinden hesaptan ödeme yapılabilecek olup, bu ödemelerde taksit uygulaması geçerli değildir.
Belirtilen kanallar üzerinden kredi kartı veya hesaptan yapılan ödemelerde Speedy’den antifrizli cam suyu hediye edilecek, ayrıca tüm işlemlerde işçilik bedelinde P indirim uygulanacaktır. Speedy hizmetleri için uygulama tarihleri 1 Ocak – 30 Haziran 2012’dir. Speedy servis ve fiyat listesine www.speedy.com.tr ’den ulaşılabilir.
Speedy hizmetleri için, ödemesini kredi kartı ile yapan müşterilerimizin alındı belgesini, hesaptan ödeme yapan müşterilerimizin ise ödeme dekontunu ilgili hizmet noktasına uygulama öncesinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
Antifirizli cam suyu hediyesi ve işçilik bedelinde P indirimden, yalnızca dekont üzerinde plaka bilgisi bulunan araç için faydalanılabilir.
Her araç kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.
Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
 
Geri
Üst Alt