Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Seat Leon benzinde gaz yememesi

Arkadaşlar merhaba ,
2011 1.4 tsi leon arabam var. Arabamda lpg sistemi var ve benzindeyken bazen rolantide calisirken ibre surekli oynuyor ve yolda giderken gaz yemiyor arabam. Ama gazda kullanirken hicbir sikinti yasamiyorum. Boyle bir durumu yasayan oldumu ? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tesekkurler simdiden.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Sanırım aracı çok fazla gazda kullanıyorsunuz bu nedenle de kuru yakıta daha fazla alışmış ve ateşlemede tam yakma olmuyor benzinde ondan kaynaklanmıştır


•Sticker isteği için özelden mesaj yazınız
 
Aracimi 1 ay önce aldım. Lpg sistemi vardi fakat kullanmadıklarını soylemislerdi. Aracimi surekli gazda kullanmamaya calisiyorum arti arada tsi motorlari benzinle karisik yakiyor gazi diye biliyorum. Değerli yorumunuz icin tesekkur ederim. Atesleme bobini ve bujilerimi bugun degistirdim umarim sorun kalmaz. Farkli bir yorumunuz varsa dinlemek isterim.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Geri
Üst Alt