Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010 Leon 1.4 TSI yeniden yorumlandı... :=] (Full Modifiye)

Öncelikle herkeze çok çok teşekkür ederim... Çooook emek harcadım gerçekten çok. Bütün herşeyini farklı illerde yaptırdım sırf adam gibi birşeye benzesin diye o yüzden emeğim bi hayli fazla.. Yaklaşık 10.000 TL gibi bi masrafım oldu borçlandık biraz ama olsun eski arabanın acısını çıkartıyorum :=)

Maşallah süper olmuş, yazılı da güzel yazısızda ama leon yazısını çıkarıp FR yazısı kalsada olur:eek:key: bu arada plaka ışıklığına taktım ben, göze batıyor sarı sarı. tabi zevk meselesi ama beyaz led yada benim yaptıgım gibi orjinallerinin üstüne kırmızı folyo yapıştırdım 3x5 cm gece stoplar gibi kırmızı yanıyor herkese öneririm;)

bende gerçekten plakalığı beyaz istiyorum ama arıza lambası yakıyor makyajlı kasalarda hiçbişi bağlatamıyorsun kolay kolay... :(

kanka keşke kim çekti onuda deseydin :D:D:D

elime sağlık dimi :D:D

allah kaza bela vermesin darısı bana :)

kardeşim ya eline sağlık senin sayendeçektik resimleri, daha fotolar vardı ekleyemedim senin arabayla birlikte olanlarda vardı sebebi ise forum izin vermiyor 21 tane ekleyebildik ancak..

deli olmuş deliii : ) nazar değmesin!!! ön tamponun alt kısmını beyaza boyatsan daha iyi olabilir mi ne dersin bütünlük sağlaması açısından ?? spoiler'i kaça taktırdın bu arada ?

beyaz halinide gördüm ama bu daha güzel duruyor o yüzden siyah yaptırdım.. spoiler 600 TL

muthıs olmus bence keske fıyatlar uygun olsada Bİ-XENON farlar olsa aracın resmen bakıslarını degıstırıyor ama pek muhım olan bırseyde degılde serbay abi herhangı bır lip takmak lazım...

kesinlikle ve kesinlikle bi-xenon far bulsam bugün taktırırım! ama malesef yokki makyajlı için? ben ledli o çenç mallardan istemiyorum ki zaten makyajlısı için bile şuanda yok sanırım... bi arabada ilk önce aradığım şey aslında kesinlikle mercekli farlardır...

çok güzel olmuş gerçekten... kazasız belasız cezasız sürüşler... sebring egsozun sesi nası acaba... ben de düşünüyorum... aradığım çok abartı olmayan... tırmalayıcı değil tok ve az bağıran bir egsoz arıyorum... ne tavsiye edersin?

tam doğru yerdesin sebring bu konuda muhteşemdir sesi orjinal çıkartır abes kaçırmaz :=) benim 2. TSI aracım bu diğerindede sebring vardı...

18"e dönmüşsün tekrar Serbay abi.. :)

velakin öndeki Seat logosu sökülünce araç kimliksiz oluyo da model sökülünce olmuyo mu..

:D :D

aynen döndüm ya 18" olmayınca olmuyor :D logoyuda asla sökmem hiç hoşuma gitmiyor..

kazasız belasız ama su fr logosu olmamıs .... bırde tamponların fr senın cupra degıl:confused: logoda fr ... cupranın panjur altında hava gırısı var logo cercevesıde pıanoblack ...

evet tamponlar FR benim, cupra tamponlarda havalandırma boşlukları gibi ızgaralar var.. FR ise yok.. yazıma bakma sen :=)

Hayırlı olsun serbay,arkadakı yazılar konusunda bende volkan gıbı dusunyorum mumkunse Tsı yazısı da gıtsın,b de omerın dedıgı gıbı Cupra tampon deıl FR tamponu sendekı,kazasız belasız kullanırsın ınsallah ;)

Şuanlık leon, FR, TSI yazılarını kaldırmayı düşünmüyorum ya bana iyi geliyor :)

bu kadar para harcamışsın, bu güzelliğe artık bixenon şart Serbay. Kurtul şu fanuslardan, yol aç beraber yapalım.

ah bulsak bi...

maşallah araba süper olmuş. kazasız belasız kullanırsın inşallah.

bu arada resimleri kim çektiyse white balansında sorun var :D

Mayham ( EMRE ) çekti fotolarımızı onada tekrar teşekkürler... Ama aklımda vallahi İstanbul'a geldiğimde gece resimleri istiyorum Can kardeşimizdennnnnn :D hep söylüyorum ama bi türlü denk düşüremedim.. Biraz daha prof. çekimler lazım :)
 
Nıye olm adam belkı sarı cekmekten hoslanyodur:D

ben anlamam foto çekmekten İst geleyimde vaktini çalacağım biraz :D

Maşallah çok yakışıklı olmuş.. Benimde arkada leon yazısını sökmem konusunda çok baskı olmuştu arkadaşlarımdan ama sökmemiştim, sende asla sökme bence, yoksa arkası gereksiz boş kalıyor. ön logo iptalini de yapmıştım ama arabaya yaptığım en kötü şey olarak yorumluyorum onu da.. spoiler harika olmuş bu arada, sonunda adam gibi bi spoiler çıkmış leona.. hiç dokunmaya arabaya kalsın böyle.. Allaz kaza, bela, nazardan uzak tutsun..

Teşekkür ederim... aynen ya banada çok boş geliyot onları sökünce... şuanlık hiçbi yerinle oynamayı düşünmüyorum...
 
maşallah araba süper olmuş. kazasız belasız kullanırsın inşallah.

bu arada resimleri kim çektiyse white balansında sorun var :D

Nıye olm adam belkı sarı cekmekten hoslanyodur:D

can cevap vermiş yazimi bende :D

o gün bu şekilde çekmek istedi canım bence çokda güzel oldu :)

çok zevk aldm çekerkern. e tabi can gibi ps yapamıyoruz fotolara idare edin

kanka yazıları sakn sökme çıplak duruyo sonra arabanın arkası
 
bi öneri daha: spoiler i karbon kaplama düşündünmü hiç? bence çok güzel olur siyah tavanıda tamamlar...
 
yok düşünmedim, düşünmüyorumda. daha önce forumda tartışılmıştı konusu ama karbon kaplanınca spoilerin belirtisi gidiyor :)
 
selamlar spoiler orjinal aero mudur serviste mi yaptırdınız teşekkürler birde necvox cihaz hakkındaki yorumlarınız nelerdir

teşekkürler
 
arka spoiler tektir aero vs felan ismi yoktur.. makyajlı kasa spoileri demek yeterli.. necvox cihazım geçen hafta garantiden sıfır ürün olarak değiştirildi bu yeni gelen 2.parti farkllı yazılım var üstünde gayet başarılı buldum tavsiye ederim..
 
Geri
Üst Alt