Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.8T Cupra Bilgi

bi olayı vardı bu aracın bi konuda paylaşılmıştı..
 
Kendin için mi arıyosun Çetin bende gtcleri çok beğeniyodum ama vites konusunda çok zayıfmış beygirleri kadar gitmiyomuş bilgin olsun...

Yok İzmir'den bi arkadaşa bakıyoruz. Pazartesi gelecek İstanbul'a. Deneyeceğiz, beğenmezse bırakıcaz :) Önerileri alabilirim, 30-40.000 arasına.
 
araç cupra r istanbuldan gitti oralara herkez tanır bu aracı gerisini kuprası olan yakın arkadaşın varsa telde ona sorabilirsin.
 
1.6nın ilk çıkanları 125hp sonradan 1.6T çıktı onlarda 180hp...
 
Araba pertten dondurme her halınde bellı,aynaları eskı kasa leon aynası,dıreksıyon 1.6 leon dıreksıyonu bu zaten en belırgın ozellık patlak olduguna daır.One ıntercooler koymus ama o da buyuk ıhtımal orjınal coolerlar pahalı gelmıstır hazır patlamıs araba koyalım b cooler ucuzundan malıyetten kurtarsın demıslerdır.Hıc sanmıyorm performans adına yaptıklarını
 
Geri
Üst Alt