Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İyi Niyet Garantisi Hakkında Yardım

Dede

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Kas 2018
Mesajlar
2
Yaş
36
Merhaba, 2014 Seat Leon aracım kavrama problemi verdi. İstanbul’daki Altur yetkili servise götürdüm, bakım kayıtları sistemde görünmediği için iyi niyete sokmadılar.
Aracı ikinci el aldım, aldığım kişi servis bakımlı olduğunu söylemişti ve bakım kağıtlarını vermişti. Acar Wolkswagen serviste yapılmış bakımları. Ben bu servisin yetkili servis olduğunu sanmıştım ama özel servismiş. Yalnızca 15000 bakımı yetkili serviste yapılmış.

Şuanda 75000 bakımı yapılsın diye Altur’a bıraktım aracı. Araç serviste ve iyi niyete sokamayacaklarını söylüyorlar. Forumda ‘son bakımı serviste yapmak kaydıyla’ iyi niyetten faydalananlar olmuş.

Bu durumda ne yapabilirim? Fikirlerinizi bekliyorum.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Son ekonomik buhran dönemi neticesinde iyi niyet olayını da servisler kendi çıkarları doğrultusunda kafalarına göre değiştiriyorlar.
Ancak bakımları dışarıda (özel serviste) yapıldı ise bu kapsama sokmayacaklardır büyük ihtimalle. Ama yine de birkaç farklı serviste şansınızı deneyin derim.
 
Direk Özel Servise Gidip Bahtıma Ne Çıkarsa Demek Daha Mantıklı, Garantinin Bir İşe Yaramadığı Döneme Girmiş Bulunuyoruz Artık. Geçmiş Olsun.
 
geçen okumuştum leon grubu var facebook ta 3500 tl ye yaptırmış birisi kavramasını topkapıda
 
Servise bıraktığımda, arabadan gelen sese istinaden kavrama olabilir demişlerdi, şimdi aradılar kavrama değil volant arızası, dediler, iyi niyete girmiyor, işçilik dahil 4756 tl artı 1430 tl bakım ücreti.
Doğuşu arayıp şikayet kaydı oluşturdum iyi niyete girmesi için.
Var mıdır kabul ettirebilmek için bir yol acaba?


Sent from my iPhone using SCW - SeatClubWorld
 
Geri
Üst Alt