Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

İbiza Gizli Özelliklerin Açtırılması Hakkında

thengine

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2017
Mesajlar
64
Yaş
39
Arkadaşlar istanbulda Yenibosna/Altur da servis bölümünde arkadaşım var ona sordum. Konu hakkında ki fikri şöyle ;

Servis bunu pahalı yaptığı için , Bunu istanbulda profesyonel olarak yapan ender elektroniğe yönlendiriyoruz dedi.

Bu özelliklerin profesyonel olmayan bir yerde yaptırılması durumunda araç kontak kapalı vaziyette iken uyku moduna geçiyor, gizli özellikleri aktif hale getirdikleri zaman uyku modu aktif olmadığından dolayı arka planda birşyler çalışmaya devam ediyor bundan dolayı aküyü çabuk bitiriyor, sık sık akü sorunu yaşanilabiliyor profesyonel olmayan bir yere yaptırıldığında dedi.

Elektronik aksamda bir arıza oluşur ise ve bunu yapılan gizli özelliklerin açılması sonucu servisin tespiti halinde, araç garanti kapsamına dahil edilmez dedi. Yani garanti kapsamı dışında bırakacağı parçalar genellikle elektronik aksamlarda olur dedi.

Dolayısı ile benim aracın daha 2 sene garantisi var gidip açtırıcam özellikleri.
 
Geç bile kalmıssın arkadaşının adıne ?


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Gizli özelliklerde neler açılıyor tam olarak. Açtıran arkadaslar bilgi verebilirmi ? Haftasonu ender elektroniğe gidicem bende
 
Geri
Üst Alt