Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Özel Siparişlerdeki Ülke Farkları?

o zaman dediğin gibi bir çelişki var. ben eski arabamdan örnek vereyim. eski arabam c2 vts di. avrupadaki modellerinde koltuk ısıtması, park sensörü, cruise control,alarm gibi özellikler vardı. servise sordum niye Türkiyedeki c2 vtslerde bunlar yok dedim. söylediğim şeyi anlatmışlardı bana. ama senin arabada gariplik var hakkaten ama güzel bir gariplik :D
Mehmet Abi, arka sokakta oturan bir arkadaşımın C2 VTS'sinde bahsettiğin bütün özellikler var.

---------- Post added at 05:53 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Konuya dönersek, bahsedilen yarış frenleri gibi opsiyonları, sipariş sırasında ekleyemesen bile sonradan servisten sipariş ile getirme imkanın her zaman var.
Bir önceki Cupra TDI'daki AP Racing fren kitleri de aynı şekilde getirtilebiliyor.
Ancak bu ekstralar başına sürekli fazla masraf açacaktır. 5 liraya aldığın balataya 10 lira 15 lira vereceksin. Kış lastiği için sac jant takamayacaksın. 10 liralık kışlık jant lastik yerine, 50 liralık lastik takmak zorunda kalacaksın :)
Ülkemizde bu tür parçaların siparişlerinin problem yaratmasının başlıca sebebi, Türkiye'de Seat Sport adı altında hizmet veren bir yer olmaması..
 
Geri
Üst Alt